Novice

Nazaj na novice

Danes je odprl svoja vrata najsodobnejši Tuš hipermarket

Celje, 9. februar 2017 – Od danes dalje se v Planetu Tuš Celje nahaja popolnoma prenovljen in najsodobnejši Tuš hipermarket, ki je pravo kulinarično doživetje. Hipermarket vsebuje nadgradnjo celotne sveže ponudbe in razširjene sveže oddelke, varčno in okolju prijazno hladilno opremo, okrepljen prodajni program, optimizacijo nakupovalne poti in popolnoma novo razporeditev oddelkov. Novosti poslovalnice so tudi samopostrežne blagajne, otroški in "togo" kotiček ter okrepljena ekipa zaposlenih. Pester otvoritveni program bo trajal kar tri dni.

Danes je odprl svoja vrata najsodobnejši Tuš hipermarket

Celje, 9.februar 2017– Od danes dalje se v Planetu Tuš Celje nahaja popolnoma prenovljen in najsodobnejši Tuš hipermarket, ki je pravo kulinarično doživetje. Hipermarket vsebuje nadgradnjo celotne sveže ponudbe in razširjene sveže oddelke, varčno in okolju prijazno hladilno opremo, okrepljen prodajni program, optimizacijo nakupovalne poti in popolnoma novo razporeditev oddelkov. Novosti poslovalnice so tudi samopostrežne blagajne, otroški in "togo" kotiček ter okrepljena ekipa zaposlenih. Pester otvoritveni program bo trajal kar tri dni.

Hipermarket, oblikovan po sodobnih nakupovalnih trendih, je v prenovljeni podobi kupcem prinesel premišljeno urejen prostor,prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja,innovo oblikovano nakupno pot, ki se povsem prilagaja njihovim potrebam in željam. Tako je ena od najopaznejših sprememb posegla vnovo oblikovano razporeditev in celovito prenovo vseh oddelkov.Med njimi prednjačijosveži oddelki, ki so odslej v popolnoma novi podobi,izboljšani in razširjeni,ter vsebujejo nov oddelek sadja in zelenjave, mesnico z bogatim izborom mesnih pripravkov ter specializiranih vrst mesa, kruh z lastno pekarno, samopostrežnim sistemom ter svežimi brezglutenskimi izdelki, ribarnico, delikateso, mlečni oddelek ter toploteko, ki vsebuje preko 40 vrst različne pripravljene hrane, tudi jedi izpod peke. Vsem je skupna tudi nova, varčna in okolju prijazna hladilna linija ter nova varčna razsvetljava. Razširjen je tudiprodajni asortimanposlovalnice, ki še vedno vsebuje poseben poudarek naizdelkih lokalnega, slovenskega porekla, na prodajnem mestu jih je kar več kot70 odstotkov.

Novostim se pridružujejo še posebnosti hipermarketa, odslej bodo kupci lahko plačevali tudi nanovih samopostrežnih blagajnah, se z otroci ustavili votroškem kotičkuin izbrali hitro malico v"togo" kotičku, ki vsebuje solate, smoothije, pice, sendviče, kavo in druge prigrizke. Poslovalnica je tako pravokulinarično doživetjein bo zagotovo zadovoljila širok spekter gurmanskih navdušencev:"najobsežnejšo prenovo našega najbolj obiskanega hipermarketa smo načrtovali kar nekaj časa in ponosni smo, da je vsak kotiček do potankosti izpopolnjen. Tako se popolnoma prilagaja širokem spektru kupcev in ponuja posebno kulinarično obarvano nakupovalno izkušnjo. Ponosni smo, da nam je uspelo našim kupcem pripraviti prav poseben in izrazito okrepljen prodajni program. Z današnjo otvoritvijo torej dokazujemo, da je Tuš postal slovenski trgovec najbolj zadovoljnih kupcev,"je povedal Uroš Žafran, direktor maloprodaje v Tušu.

Otvoritev je spremljal bogat program, saj so potekale številne otroške delavnice in animacije, otvoritev so pospremile omamne vonjave različnih odličnih jedi.Kulinarično obarvanotvoritveni program se nadaljuje tudi vpetek, ko bo v popoldanskih urah mojstrovine pričaral Lojze Čop v Delimano cooking showu, sledila pa bo zabava z ansamblom Darje Gajšek Smooth band. Otroci se bodo medtem zabavali z animatorji, prav tako bodo obilo otroških delavnic deležni še celotno sobotno dopoldne, ko se botridnevno otvoritveno dogajanjezaključilo z razrezomtorte velikaneinvelikim nagradnim žrebanjemob 11. uri.

Vabljeni v prenovljen, najsodobnejši Tuš hipermarket Planet Celje

PRILOGA na spodnjem linku:

FOTOGRAFIJE dogajanja – avtor Jernej Kogelnik

FOTOGRAFIJE hipermarketa – avtor Matjaž Očko

Download linkhttps://we.tl/dS4a0OW0eO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!