Novice

Nazaj na novice

Philips predstavlja največji 4K ukrivljeni monitor na trgu

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, predstavlja BDM4037UW, 40-palčni Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD monitor z MultiView funkcijo. Monitor se ponaša z največjim 4K ukrivljenim zaslonom trenutno na trgu in vključuje Ultra Wide Color tehnologijo, ki prinaša širši spekter barv za živopisne slike.

Philips predstavlja največji 4K ukrivljeni monitor na trgu

· UltraClear 4K UHD ločljivost v kombinaciji z Ultra Wide Color tehnologijo

· Philips MultiView za prikaz štirih različnih vsebin hkrati v Full-HD ločljivosti

Ljubljana, 13. januar 2017 – MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, predstavlja BDM4037UW, 40-palčni Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD monitor z MultiView funkcijo. Monitor se ponaša z največjim 4K ukrivljenim zaslonom trenutno na trgu in vključuje Ultra Wide Color tehnologijo, ki prinaša širši spekter barv za živopisne slike.

Jasne in barvite slike

BDM4037UW ima panel visoke zmogljivosti, ki prinaša slike UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) ločljivosti. Poleg tega novi zaslon Philips uporablja napredno VA (Advance Multi-Domain Vertical Alignment) tehnologijo, ki zagotavlja izjemno-visoko statično kontrastno razmerje za še bolj živopisne in jasne slike. Zahvaljujoč optimizirani tehnologiji upravljanja slikovnih pik se zaslon ponaša tudi z izjemno širokim vidnim kotom 178/178 stopinj.

S podporo širšemu barvnemu spektru – 85% NTSC spektra za razliko od tipičnih 72% – Ultra Wide Color tehnologija razširja razpon barv, ki jih zaznajo uporabniki in tako prikazuje bolj realistične slike. Za razliko od izboljšav, ki prilagajajo barvno ravnotežje preko nastavitev programske opreme, Ultra Wide Color tehnologija deluje prek dejanske kemije na panelu, ki omogoča inovativno zasnovane prilagoditve barvnih vzorcev.

Enostavno naredite več

Artem Khomenko, produktni vodja monitorjev Philips za Evropo pri MMD, je ob tej priložnosti povedal: “Naša naloga je zagotavljanje napredne uporabniške izkušnje uporabnikom naših monitorjev. Z združevanjem 4K ločljivosti in Ultra Wide Color tehnologije v ukrivljenem zaslonu, novi model ponuja fantastično jasnost slike v kombinaciji z ogromnim prostorom za večopravilnost. Vse to pa je podprto še s funkcijo Philips MultiView.”

Tehnologija MultiView

MultiView omogoča uporabnikom hkraten prikaz slike iz kar štirih različnih virov – vsakega v Full-HD ločljivosti. Vsebina je lahko razporejena na dva različna načina: 1) Način "Picture-by-Picture", ki je zelo uporaben za prikaz podatkov v različnih nadzornih centrih ali za uporabo več naprav hkrati (npr. prenosnikov), kar močno olajša sestanke in naredi sodelovanje še bolj produktivno. Ta način razdeli zaslon na več delov; 2) Način "Picture-in-Picture", npr. za gledanje novic v majhnem oknu, medtem ko delate na celotnem preostalem delu zaslona.

Da bi preprečili utripanje slike in s tem utrujenost oči, ki jo nekateri uporabniki lahko zaznajo na zaslonih z LED osvetlitvijo ozadja, je monitor opremljen s Philips Flicker-free tehnologijo.

Ob vsem tem skupaj, ne glede na to, ali ste profesionalec in potrebujeto podrobne slike za CAD rešitve, uporabljate 3D grafične aplikacije, ali ste finančni strokovnjak, ki uporablja zahtevne preglednice, vam ta monitor omogoča, da slike in grafike oživijo.

Novi monitor Philips BDM4037UW je že na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 749 EUR.

Tehnične značilnosti:

Model

Philips BDM4037UW

Vrsta zaslona LCD

VA LCD

Vrsta osvetlitve

W-LED

Velikost matrike

40-palcev / 101.6 cm

Razmerje stranic

16:9

Optimalna ločljivost

3840 x 2160 @ 60Hz

Vidni kot

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Svetilnost

300 cd/m²

Število prikazanih barv

1.07 bilijon

Izboljšava slike

SmartImage

MHL

1080P @ 60Hz

Praktične lastnosti

· Vgrajeni zvočniki: 5 W x 2

· MultiView: PBP (4x naprave, PIP (2x napravi)

· Uporabniška izkušnja: SmartImage, MultiView, Uporabnik, Meni, Vklop/Izklop napajanja

· SmartControl programska oprema

· Kensington ključavnica, VESA nosilec (100x100mm)

· Plug & Play združljivost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Povezljivost

· Signalni vhod: VGA (analogno), DisplayPort x 2, HDMI (1.4) - MHL x 1, HDMI (2.0) - MHL x 1

· USB: USB 3.0x4 (1x hitro polnjenje)*

· Sinhronizacijski vhod: Ločena sinhronizacija, Sinhronizacija zelene

· Avdio (vhod/izhod): vhod za zvok iz računalnika, Izhod za slušalke

Podstavek

Nagib: -5/10 stopinj

Skrb za okolje

· Varovanje okolja in energija: EnergyStar 7.0, RoHS

· Embalažo je moč reciklirati: 100 %

· Posebnosti: ne vsebuje svinca ali živega srebra

Skladnost in standardi

Skladnost s predpisi in standardi: WEEE, CECP, PSE, VCCI, BSMI, CE Mark, cETLus, CU-EAC, EPA, FCC Class B, ICES-003, J-MOSS, KUCAS, PSB, RCM, SASO, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, UKRAINIAN, MEPS

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!