Novice

Nazaj na novice

Pred nami je nova doba avdio prihodnosti

Novi avdio izdelki Samsung z ultra visokokakovostnim (UHQ) zvokom spreminjajo domačo avdio izkušnjo

Pred nami je nova doba avdio prihodnosti

Novi avdio izdelki Samsung z ultra visokokakovostnim (UHQ) zvokom spreminjajo domačo avdio izkušnjo

Samsung je že več kot desetletje vodilna družba na področju avdio in video tehnologije za dom in bo zaradi svojih dejavnih naložb v raziskave in razvoj lahko tudi v letu 2017 predstavil svojo novo ponudbo avdio in video izdelkov ter inovativnih naprav, ki odražajo spremembe v družbi in celotni industrijski panogi. Velika pozornost je namenjena elegantnemu, prečiščenemu oblikovanju in izboljšani medsebojni povezljivosti med napravami.

"Jasen, živahen in poln zvok je za Samsung zelo pomemben in zato skušamo razvijati nove izdelke, ki še dopolnjujejo uporabniško izkušnjo," pravi Jurak Choi, višji podpredsednik Samsung Electronics. "Letos smo se posvetili avdiofilom, ki si želijo ene same, enostavne rešitve, ki odraža njihov življenjski slog, hkrati pa jim omogoča edinstveno avdio izkušnjo v zavetju njihovega doma."

Samsung je razvil svoje lastne zvočne algoritme, ki še izpopolnjujejo ultra visoko kakovost zvoka, pri čemer je kar najbolj izkoristil vse obstoječe tehnološke izboljšave ter najnovejša dognanja strokovnjakov njihovega vrhunskega zvočnega laboratorija v ZDA.

Samsung uporablja tehnologijo odpravljanja motenj, ki zmanjšuje popačenja zvoka in vnaprej predvideva premike internih zvočnikov ter z njihovim nadzorom omogoča predvajanje popolnega zvoka. Ta učinek zelo dobro deluje na nizkotonskem zvočniku, ki v primerjavi z ostalimi zvočniki nizke in izrazite zvoke oddaja bolj nepredvidljivo in z večjim gibanjem. Algoritem odpravljanja motenj vnaprej predvideva gibanje nizkotonskega zvočnika in tako omogoča bolj trden in stabilen zvok pri nižjih tonih.

Z napovedjo nove samostojne zvočne tehnologije, ki odraža potrebe porabnikov po visokokakovostni reprodukciji zvoka, Samsung že prejema priznanja in pohvale znotraj industrije.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!