Novice

Nazaj na novice

AVTO KOLETNIK predal vozilo Nissan X-Trail Đorđu Balaševiću

V prostorih podjetja Avto Koletnik d.o.o. v Mariboru je potekalo VIP prednovoletno druženje. Ob tej priložnosti je direktor podjetja Gorazd Koletnik svečano predal v uporabo osebno vozilo NISSAN X TRAIL v roke legendi na prostoru bivše Jugoslavije, poetu in nepoboljšljivemu romantiku Djordju Balaševiću, ki je avtohišo Koletnik izbral za svojega sponzorja, na kar so v avtohiši neizmerno ponosni.

Sporočilo za javnost

AVTO KOLETNIK predal vozilo Nissan X-Trail Đorđu Balaševiću

(Maribor, 20. 12. 2016) V prostorih podjetja Avto Koletnik d.o.o. v Mariboru je potekalo VIP prednovoletno druženje. Ob tej priložnosti je direktor podjetja Gorazd Koletnik svečano predal v uporabo osebno vozilo NISSAN X TRAILv roke legendi na prostoru bivše Jugoslavije, poetu in nepoboljšljivemu romantikuDjordju Balaševiću, ki je avtohišo Koletnik izbral za svojega sponzorja, na kar so v avtohiši neizmerno ponosni.

Srbski glasbenik, Djordju Balašević, je ponosen voznik novega vozila Nissan X-Trail, ki mu ga je v uporabo ob slovesnem dogodku predal Gorazd Koletnik, lastnik in direktor mariborskega podjetja AVTO KOLETNIK, ki ga s srbskim umetnikom veže dolgoletno sodelovanje.

"Ponosni in veseli smo, da smo lahko pri Avto Koletnik velikemu umetniku Djordju Balaševiću v uporabo predali novega Nissanovega terenca. Gospod Balašević je namreč že v preteklosti vozil Nissanova vozila, znamke, katere zastopniki smo v podjetju Avto Koletnik. Ker je veliko na poti, se bo z novim X-Trailom vozil udobno in varno," je ob svečani predaji izpostavil Gorazd Koletnik. Pri Avtu Koletnik z Djordjem Balaševićem sodelujejo že mnogo let, prav tako pa so prisotni na prostoru nekdanje Jugoslavije, podobno kot Balašević. "Djordje Balašević je umetnik velikega kova, zato smo se odločili, da mu bomo stali ob strani. Ker prevozi veliko kilometrov, mu z Nissanom X-Trail omogočamo varno pot," še zaključuje Koletnik.

Vsestranski umetnik Djordje Balašević, ki ima Maribor za svoje drugo rojstno mesto, saj je med vojno na Balkanu tukaj tudi živel, je bil geste podjetja Avto Koletnik zelo vesel. Z Gorazdom Koletnikom ga veže dolgoletno prijateljstvo in sodelovanje, sedaj pa sta, kot pravi Balašević, združila prijetno s koristnim: "Nikoli nisem imel sponzorja, tudi tega ne smatram kot sponzorstvo, ampak kot prijateljsko gesto. Avto Koletnik mi je vedno priskočil na pomoč na cesti, če se je kje zalomilo. Veliko časa preživim na cesti in na poti. Avto mi tako rekoč predstavlja mobilno pisarno, zato mi je pomembno, da imam zanesljiv in varen avto." Balašević, ki letno prevozi okoli sto tisoč kilometrov, je že nekaj časa zvest Nissanu, saj so tako on kot člani njegove družine vozniki Nissanov.

Balašević je v uporabo prejel vozilo Nissan X-Trail 1,6 dCi 4WD s štirikolesnim pogonom in ki ga odlikuje visok nivo varnostne opreme in udobja. Gre za vozilo iz omejene serije 360°, ki je mdr. opremljena s 4 kamerami, ki pokrivajo vse štiri strani, kar ob 8 parkirnih senzorjih omogoča izjemno natančno in udobno parkiranje. Bogato opremljen in udoben avto ima tudi najsodobnejšo varnostno opremo, tako tudi radar za preprečevanje frontalnega naleta, opozorilo za nenamerno menjavanje voznih pasov, kamero za prepoznavanje prometnih znakov itd.

Predaje vozila so se na prednovoletnem sprejemu podjetja Avto Koletnik ob Matevžu Rakarju, managerju prodaje Nissan Slovenija, udeležili tudi nogometaš zlate generacije,Marko Simeunovič, direktor NK Maribor,Bojan Ban inVladimir Rukavina, direktor Narodnega doma Maribor. Avto Koletnik je namreč tudi dolgoletni sponzor Festivala Lent in najuspešnejšega slovenskega nogometnega kluba NK Maribor, za katerega sicer navija tudi Balašević. Dogodka se je udeležil tudi redni prof. dr.Mario Plenković, v Mariboru živeči oče hrvaškega premierja Andreja Plenkovića.

Avto Koletnik družbeno odgovorno podjetje

Začetki delovanja podjetja Avto Koletnik, d. o. o., segajo v leto 1974, ko so začeli delati kot obrtniško družinsko podjetje na področju servisiranja vozil. Vse od takrat se je podjetje širilo in razvijalo, vseskozi v lasti ustanovitelja Adolfa Koletnika, ki je nato leta 2000 podjetje predal v roke sedanjemu lastniku Gorazdu Koletniku. Avto Koletnik je sedaj zastopnik za znamke vozil Renault, Nissan, Dacia in Subaru.

Podjetje, ki zaposluje 41 ljudi, je tudi družbeno odgovorno podjetje, saj ves čas obstoja pomaga lokalnemu okolju v obliki sponzorstev. Tako je podjetje že več kot 10 let sponzor Festivalu Lent, najpomembnejšemu in največjemu festivalu v mestu, ob podpiranju kulturnih prireditev v Mariboru pa Avto Koletnik podpira tudi lokalno športno okolje. Avto Koletnik je sponzor nogometnega kluba NK Maribor, prav tako so sponzor Futsal kluba PRO EN, ki je letos igral v elitnem delu Lige prvakov.

Ob tem, da so kot sponzorji prisotni na raznih lokalnih dogodkih v Mariboru, pri podjetju Avto Koletnik sponzorska sredstva vlagajo tudi v okolje Radelj ob Dravi, kjer obratuje njihova druga poslovalnica. Tam podpirajo prireditve, kot sta Tek – Rad mam Radlje in Velikonočni koncert Radlje, v Mariboru pa so ob že naštetih sponzorskih aktivnostih tudi večletni sponzor Večerove prireditve Bob leta, ki jo spremlja celotna Slovenija. Avto Koletnik, ki deluje že 42 let, bo tako podprlo tudi prihajajoči Bob leta.

"Zavedamo se, da kjer delujemo, moramo temu okolju tudi nekaj dati nazaj. Živimo z mestom Maribor," pravi Gorazd Koletnik in poudarja, da zato ob našteti podpori kulturnim in športnim projektom pomagajo tudi drugim, ki potrebujejo pomoč. "Zato smo Domu Antona Skale pomagali pri nakupu kombija, s katerim se lahko varno prevažajo otroci. Letos smo priskočili na pomoč Društvu paraplegikov Podravja in jim pomagali pri nakupu Renault Masterja, prirejenega za prevoz invalidnih oseb", pravi Koletnik in dodaja, da bodo s tovrstnimi aktivnostmi v lokalnem okolju nadaljevali tudi v prihodnje.

Vaš AVTO KOLETNIK.

Kontakt in več informacij:

za AVTO KOLETNIK d.o.o.,

Natalija Pravdič

Gsm: 051 353 185

natalija@mediaspeed.net

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!