Novice

Nazaj na novice

Zamegljenosti gibanja je konec: AOC predstavlja najhitrejši AGON igričarski monitor na trgu s frekvenco osveževanja 240 Hz

AOC, ena od vodilnih globalnih blagovnih znamk v svetu monitorjev, danes predstavlja svoj najhitrejši premium monitor s TN panelom – AGON AG251FZ. Ta 25-palčni monitor za tekmovalne in entuziastične igričarje ima frekvenco osveževanja 240 Hz in odzivni čas samo 1 ms, kar zagotavlja ne le senzacionalne in naravne gibe v hitrih igralnih okoljih, ampak tudi nemoteno igranje brez zamegljenosti gibanja. AGON AG251FZ prinaša najbolj gladko in brezhibno vizualno izkušnjo, z Adaptive Sync tehnologijo sinhronizacije med zaslonom in računalnikom pa je zatikanje in trganje slike le še zgodovina.

Zamegljenosti gibanja je konec: AOC predstavlja najhitrejši AGON igričarski monitor na trgu s frekvenco osveževanja 240 Hz

Ljubljana, 24. november 2016 – AOC, ena od vodilnih globalnih blagovnih znamk v svetu monitorjev, danes predstavlja svoj najhitrejši premium monitor s TN panelom – AGON AG251FZ. Ta 25-palčni monitor za tekmovalne in entuziastične igričarje ima frekvenco osveževanja 240 Hz in odzivni čas samo 1 ms, kar zagotavlja ne le senzacionalne in naravne gibe v hitrih igralnih okoljih, ampak tudi nemoteno igranje brez zamegljenosti gibanja. AGON AG251FZ prinaša najbolj gladko in brezhibno vizualno izkušnjo, z Adaptive Sync tehnologijo sinhronizacije med zaslonom in računalnikom pa je zatikanje in trganje slike le še zgodovina.

AOC AGON AG251FZ – najhitrejši monitor serije AGON do sedaj – bo na voljo od januarja 2017 dalje po priporočeni prodajni ceni 499 evrov.

Napredna tehnologija za igralno udobje

Serija AGON je primer AOC-jevega cilja, da igričarjem ponudi najboljšo strojno opremo, premišljeno ustvarjeno prav v vsakem detajlu. Za udobno držo uporabnikov je na voljo Ergo Dial ergonomsko stojalo, ki do popolnosti omogoča več načinov spreminjanja položaja monitorja, vključno z nastavljivo višino, kjer si preko lestvice lahko uporabniki enostavno označijo želeno postavitev. Monitor se lahko tudi nagiba, zasuka ali zavihti iz ležečega v pokončni način. Še več, stojalo je opremljeno z ročajem, ki omogoča enostaven transport monitorja, na primer iz enega LAN-Party dogodka na drugega. Med več ur dolgimi igralnimi sejami so oči uporabnikov zaščitene z naprednimi tehnologijami: Flicker-Free tehnologija zmanjšuje neprijetno utripanje zaslona na minimum, Low Blue Light način pa zmanjšuje škodljive kratkovalovne dolžine modre svetlobe brez žrtvovanja kakovosti barv. S frekvenco osveževanja 240 Hz, je vsaka slika, prikazana na AG251FZ kristalno jasna - ne glede na to, kako hitra in divja je akcija na zaslonu.

Nenehno izpopolnjevanje se izplača

Monitor AG251FZ je bil ustvarjen za izpolnitev visokih pričakovanj igričarjev po visoko-kakovostnem monitorju, ki zagotavlja najboljšo igričarsko izkušnjo. Ta 25-palčni monitor je opremljen z edinstvenimi igričarskimi funkcijami, kot sta Low Input Lag način, ki omogoča, da se vsi ukazi izvršijo takoj, in Shadow Control opcijo, ki osvetli temna območja, brez da bi to vplivalo na preostali del zaslona. Z kombinacijo vseh teh funkcij, lahko igričarji pričakujejo izjemno potopitev v svet igranja iger kot še nikoli prej.

Tehnične značilnosti

Model

AG251FZ

Zaslon

25″ TN pri 240 Hz

Ločljivost

1920x1080

Sync tehnologija

Adaptive Sync (kompatibilno s FreeSync)

Signalni vhod

1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0 Avdio izhod/vhod

Mikrofon vhod/izhod

Posebne značilnosti

Po višini nastavljivo ergonomsko stojalo

Zvočniki

1 ms GtG odzivni čas

Dostopnost v Evropi

Januar 2017

PMPC

499 €

Več informacij o monitorju AOC AGON AG251FZ:

http://aoc-europe.com/en/products/ag251fz

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o. Hrastovec 22 1236 Trzin Dušan Pristavec M: +386 31 429010 E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

ali

AOC International (Europe)

B.V. Prins Bernhardplein 200,

6th floor 1097 JB Amsterdam

Anna Stefanczyk

Tel: +31 205046950

E-mail: anna.stefanczyk@tpv-tech.com

O podjetju AOC:

AOC sodi med najbolj prepoznavne globalne blagovne znamke v svetu računalniških monitorjev. Njegove izdelke odlikujejo visoka kakovost izdelave, privlačen in atraktiven dizajn, inovativnost in okoljska prijaznost ter konkurenčne cene. Vse to so razlogi, zakaj vse več potrošnikov, distributerjev, partnerjev in direktorjev podjetij zaupa znamki AOC. Računalniški monitorji AOC se znajo prilagoditi tako poslovnemu kot domačemu uporabniku ali igričarju. Več informacij o podjetju AOC, ki je podružnica družbe TPV Technology Limited, največjega proizvajalca LCD-zaslonov na svetu, in njegovih izdelkih najdete na spletni strani www.aoc-europe.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!