Novice

Nazaj na novice

Po obsežni prenovi Tuš market Maribor odprl svoja vrata

Tuš market Maribor na Ul. Staneta Severja je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata.

Celje, 5.oktober 2016-Tuš market Maribor na Ul. Staneta Severja je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno trgovino odlikujejo prenovljeni vsi oddelki s poudarkom na svežih oddelkih, zamenjava celotne opreme v trgovini in razširjena ponudba v vseh oddelkih. Še posebej opazna je optimizacija nakupne poti in osvežen izgled celotne trgovine. Z novo ponudbo na vseh oddelkih se v Tušu vsak dan trudijo ustreči željam in potrebam številnih okoliških kupcev.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen market na Ulici Staneta Severja odlikujerazširjena ponudba v vseh oddelkih. Temeljita prenova marketa, ki je v predhodni podobi neprekinjeno deloval kar 17 let, obsega tudi zamenjavo celotne opreme, postrežne linije, hladilne tehnike in prenovo vseh svežih oddelkov. Ob sprehodu med policami je opazna osvežitev oddelka kruha, od koder bo zadišalo posveže pečenem kruhu in pecivu, ki je sedaj dopolnjen še z dopeko. Prav tako se ne bo se moč upretiprenovljenem inodlično založenemu oddelku sadja in zelenjaveter drugim svežim oddelkom, ki so odslej povsem prenovljeni, privlačno oblikovani in vsebujejo razširjeno ponudbo:"V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki smo jih upoštevali pri prenovi marketa. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili več slovenskih izdelkov ter poskrbeli za pregleden in priročen izgled prenovljene trgovine,"je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

Prenova kupcem prinaša premišljeno urejen prostor, ki jeprilagojen sodobnemu načinu nakupovanjain tako ponuja nakupno pot, ki se povsem prilagaja potrebam in željam kupcev. Tako je ena od najopaznejših sprememb posegla ravno voblikovanje nakupovalne poti,dodatno pa so povsemnanovooznačili sveže oddelketer jim s tem povečali vidnost in preglednost. Glavni poudarek prenovljene trgovine je še vedno na najboljši kakovosti in izjemni svežini, ki jo Tuš kupcem ponuja za najbolj ugodno ceno.

Tuš zaradi kakovostne in ugodne ponudbe ter prijaznih zaposlenih postajaslovenski trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev. Market pa po novem odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba s široko paleto slovenskih lokalno pridelanih izdelkov, ki jim Tuš v vseh preurejenih formatih svojih trgovin po Sloveniji namenja velik poudarek. S ponudbo slovenskih lokalnih izdelkov ter ekskluzivne blagovne znamkeSlovenske dobroteTuš kot največji slovenski trgovec v svoji ponudbi v ospredje postavlja podporo domačim pridelovalcem in predelovalcem. Sicer na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!