Novice

Nazaj na novice

Jürgen Klopp ima vedno zadnjo besedo pri Insignii

Nov posnetek, v katerem nastopata trener nogometnega kluba Liverpool Jürgen Klopp in igralec Ken Duken

12. april 2016

Jürgen Klopp ima vedno zadnjo besedo pri Insignii

Nov posnetek, v katerem nastopata trener nogometnega kluba Liverpool Jürgen Klopp in igralec Ken Duken

Rüsselsheim. Ambasador znamke Opel in nogometni trener Jürgen Klopp krmari svojo Insignio s funkcijo samodejnega sledenja skozi gost promet v Liverpoolu. S sovoznikom, nemškim igralcem Kenom Dukenom, ki je nemškim gledalcem znan iz serije Oplovih videoposnetkov, prikažeta prednosti prilagodljivega tempomata (ACC) s samodejnim zaviranjem. ACC Insignii omogoča samodejno ohranjanje varnostne razdalje do vozila, ki vozi spredaj – ne glede na zaviranje in pospeševanje drugih uporabnikov v prometu. Ken Duken nato Jürgena Kloppa povpraša, če ni zaradi tega sistema voznik povsem odveč, slavni trener pa na svoj značilno hladnokrvni način odvrne: “O vseh pomembnih stvareh odločam jaz.” Novi posnetek paradnega konja iz Rüsselsheima se zaključi s sporočilom: “Izbira tistih, ki odločajo”.

Nova kampanja Oplove izbrane agencije Scholz & Friends pod taktirko Erika Heitmanna opisuje raznovrstne tehnološko izjemne inovacije, ki jih Opel z Insignio prinaša številnim uporabnikom v razredu srednje velikih avtomobilov. Glavni posnetek prikazuje ACC, ki ves čas preverja razdaljo do vozila pred sabo. Če je razdalja med voziloma manjša od vnaprej nastavljenega razmika, sistem samodejno upočasni vozilo in za preprečevanje naleta celo zavira v sili, če je to potrebno.

“S funkcijo samodejnega sledenja je Opel ponovno poudaril svojo zavezanost inovativnim tehnologijami, Jürgen Klopp pa jo v tem posnetku odlično predstavi,” pravi vodja Oplovega trženja Tina Müller.

Od aprila je ta videoposnetek skupaj z vrsto drugih 15-sekundnih prikazov Oplovega paradnega modela na voljo za spletni ogled. Slovenske različice videoposnetkov se nahajajo tukaj: http://www.opel.si/ponudbe-storitve/akcijska-ponudba/trenutne-ponudbe-vozil/insignia-premium-plus.html.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!