Novice

Nazaj na novice

Novogoriški dijaki se bodo preizkusili v vlogi startup podjetij

Vrtojba, 23.2.2016: Že jutri, 24.2.2016, se bo začela delavnica po vzoru Startup vikenda, na katero se je prijavilo več kot 30 dijakov Šolskega centra Nova Gorica. Dvodnevno delavnico, ki pomaga dijakom razumeti metode vitkega podjetništva, organizirata Primorski tehnološki park in Šolski center Nova Gorica. Delo dijakov bo predstavljeno na zaključnem dogodku "Startup Pitch", ki bo v četrtek, 25.2.2016, ob 16. uri, v Medpodjetniškem izobraževalnem centru, v Novi Gorici.

Novogoriški dijaki se bodo preizkusili v vlogi startup podjetij

Vrtojba, 23.2.2016: Že jutri, 24.2.2016, se bo začela delavnica po vzoru Startup vikenda, na katero se je prijavilo več kot 30 dijakov Šolskega centra Nova Gorica. Dvodnevno delavnico, ki pomaga dijakom razumeti metode vitkega podjetništva, organizirata Primorski tehnološki park in Šolski center Nova Gorica. Delo dijakov bo predstavljeno na zaključnem dogodku Startup Pitch\", ki bo v četrtek, 25.2.2016, ob 16. uri, v Medpodjetniškem izobraževalnem centru, v Novi Gorici.

Jutri, v sredo, 24.2.2016, se bo pričela dvodnevna delavnica po vzoru Startup vikenda, na katero se je prijavilo že več kot 30 dijakov Šolskega centra Nova Gorica. Dijaki se bodo na začetku delavnice razdelili v manjše skupine in glasovali o idejah, ki jih bodo naslednja dva dni razvijali. Skozi delavnico bodo skrbno izbrani mentorji dijakom pomagali razumeti sestavine uspešne podjetniške zgodbe in jim svetovali pri kreativnem reševanju problemov, s katerimi se bodo soočili tokom dela.

Delo dijakov bo predstavljeno na zaključnem dogodku, poimenovanem \"Startup Pitch\", ki bo v četrtek, 25.2.2016, ob 16. uri, v Medpodjetniškem izobraževalnem centru, v Novi Gorici. Ekipe bodo v kratki, 3-minutni osebni predstavitvi, oziroma \"pitchu\", poskušale prepričati komisijo, da imajo zmagovalno idejo. Dogodek bo odprt za širšo javnost in je namenjen vsem, ki želijo iz prve roke videti, kakšne ideje bodo mladi razvijali in kaj bodo ustvarili v le dveh dneh.

Za več informacij:

Maja Rajer Obid, vodja Startup vikenda za dijake, maja.rajer@primorski-tp.si, T: 05 393 24 51, M: 040 475 59

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!