Novice

Nazaj na novice

Samsung predstavlja svoj novi ukrivljeni monitor S27D590C

Ljubljana, 2. oktober 2014 – Samsung Electronics je predstavil svoj novi 68,5-centimetrski monitor S27D590C Full HD, ustvarjen za vrhunsko optično izkušnjo. Ukrivljena oblika in inovativne funkcije bodo navdušile še tako zahtevnega uporabnika.

Ljubljana, 2. oktober 2014 – Samsung Electronics je predstavil svoj novi 68,5-centimetrski monitor S27D590C Full HD, ustvarjen za vrhunsko optično izkušnjo. Ukrivljena oblika in inovativne funkcije bodo navdušile še tako zahtevnega uporabnika.

"Naš novi monitor z diagonalo 68,5 cm postavlja nove mejnike gledanja filmov in igranja računalniških iger. Edinstvena ukrivljena oblika in tanko ohišje nadgrajujeta izjemne funkcije in vrhunsko kakovost slike," je pojasnil Seoggi Kim, višji podpredsednik sektorja Visual Display Business pri družbi Samsung Electronics. "Monitor S27D590C je poosebljenje naših teženj, da ustvarimo resnično nepozabno optično izkušnjo za naše uporabnike."

Vrhunska optična izkušnja Ukrivljen zaslon S27D590C izboljša optično izkušnjo v primerjavi z običajnimi ravnimi zasloni, saj je ob gledanju monitorja na sredini naša oddaljenost od sredine monitorja do stranic skorajda enaka. Ukrivljenost je podobna naravni ukrivljenosti oči, zato nas svet na zaslonu popolnoma posrka vase. Večja sta tudi kot gledanja in občutek globine, kar ustvarja skorajda 3D učinek, to pa je še najbolj opazno pri prvoosebnih igrah, kot so dirkalne, simulacije letenja ter strelske igre.

Monitor ima izjemno širok kot gledanja – 178 stopinj tako vodoravno kot navpično. Navpična poravnava (VA) optimizira sliko in minimizira šume, tehnologija Mega Dynamic Contrast Ratio pa prinaša kontrastno razmerje 3000:1 ter svetilnost 350 cd/m2, zato je slika bolj realistična, barve pa intenzivnejše.

Optimiziran za zabavo Z nameščenimi naprednimi zabavnimi funkcijami bo igranje iger in gledanje filmov še zabavnejše. Zmogljiva 5-vatna zvočnika bosta poskrbela za kakovosten stereo zvok, igralne nastavitve pa so nam na voljo s preprostim pritiskom na gumb. Način za igre samodejno zazna spremembe na zaslonu in popravi neostro sliko, izboljša barve in po potrebi spremeni kontrast.

Monitor je oblikovan minimalistično, zato nič ne zmoti našega uživanja ob spremljanju raznolikih vsebin na vrhunskem ukrivljenem zaslonu. Zaradi elegantne zasnove je videti, kot da slike lebdijo v zraku, te pa gledalca kar posrkajo v svoj svet. Odboj svetlobe in bleščanje lahko minimaliziramo s preprostim nagibanjem monitorja, ki ga lahko montiramo tudi na steno, saj je opremljen z nastavkom VESA 100x100 mm.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!