Novice

Nazaj na novice

Shiseido

Maskara za popoln volumen… vsake trepalnice

Shiseido

FULL LASH VOLUME MASCARA®

Maskara za popoln volumen… vsake trepalnice

Za pogled, ki razkriva. – "Nov videz oči, nova ikona popolnih trepalnic."

Čustva, želje, oči … povedo več kot 1000 besed. Ustvariti dober vtis bo še lažje… z novim kozmetičnim partnerjem, izjemno maskaro, ki poudari izraznost oči in poveča intenzivnost pogleda.

Shiseidova Full Lash Volume Mascara® je moderno, izredno natančno in profesionalno oblikovano kozmetično orodje, ki očem doda novo, sijočo izraznost ter volumen trepalnic poveča skoraj v neskončnost.

Ko govorimo o optičnem in kinetičnem delovanju Shiseidova Full Lash Volume Mascara® z uporabo svoje edinstvene ščetke Full Expression Brush®, trepalnice odebeli in natančno loči. Gre za nadvse napredno ščetko, ki je bila razvita in patentirana na Japonskem in ki poveča volumen vsake posamezne trepalnice, ne glede na njeno debelino, dolžino ali zgradbo.

To je maskara, ki resnično izpolni vsakršno željo! Prilagodi volumen trepalnic, jih ne obteži in vzdržuje njihovo mehkobo, prožnost. Maskara je zasnovana tako, da jo lahko nanesete kadarkoli in tolikokrat, kot si zaželite. Končni videz vsakega nanosa je brezhiben, tako da proizvoda skorajda ne morete uporabiti napačno.

3D formula za večji, izjemen, popoln volumen:

Kombinacija prekrivnih voskov v plasteh omogoča široko izbiro vizualnih učinkov.

Hitro-sušeči vosek poudari privihanost trepalnic in hkrati vzdržuje njihovo prožnost.

Inovativni pigment izjemno poveča volumen trepalnic z uporabo optičnega učinka.

Nov pogled, nova lepotna ikona:

Pripada vam. Morate jo imeti. Full Lash Volume Mascara®.

Zasnovana tako, da ne ostane neopažena. Pooseblja priljubljenost Shiseido ličil in v popolni obliki odkriva ženstvenost.

1) Izjemen, bujen , popoln volumen trepalnic

Poudarjanje trepalnic in bujen volumen v trenutku razkrijeta lepoto oči. Shiseido, ki se dobro zaveda tega dejstva, javnosti predstavlja Full Lash Volume Maskaro®, ki zahvaljujoč svoji edinstveni ščetki Full Expression Brush®, ki je bila oblikovana na Japonskem, pojem volumna predstavlja na povsem nov način.

Osredotočite se na ščetko: tehnologija Radial Brush je v središču inovacije.

Čeprav se zdijo dlačice ščetke neenakomerno razporejene, je bil čopič v resnici znanstveno oblikovan in zasnovan tako, da zagotavlja, da z vsakim potegom trepalnice razporedi in prekrije od korena do konic. Cilj: nanesite in po želji nanašajte za dosego želenega volumna "ne-sprijetih" in čudovitih trepalnic.

Polkrožna oblika ščetke, ki izraža fascinacijo japonskih raziskovalcev nad popolnostjo, vam omogoča privihanje trepalnic, zaobljena ščetka pa doseže tudi manj dostopne predele oči, ter tako zagotovi prekrivnost tudi najkrajših in najtežje dostopnih trepalnic.

Make-up korist: čudovito odebeljene trepalnice – 360° odpiranje vaših oči.

2) Formula, ki povečuje volumen

Učinek Volume Up: neskončen volumen

Nanesite, ponovno nanesite in to dejanje ponavljajte… V neskončnost. Prav to dejstvo najbolje predstavlja Full Lash Volume Mascaro®. Novo ikono med maskarami. Zahvaljujoč svoji formuli, ki vsebuje različne voske (Volume Up Wax), ki trepalnice prekrijejo z lahkotno oblikovalni teksturo, ta maskara zagotavlja neskončen in resnično prilagodljiv volumen.

Dnevna maskara, večerna maskara… Trepalnice so poudarjene tako kot si želite, vendar pa so vedno svežega videza in polne.

Make-up korist: maskara, ki jo lahko imate vedno s seboj.

Učinek Curl Up: učinek privihanja

Shiseido je v svojo formulo zaradi posebnih prekrivnih lastnosti vključil specifičen vosek (Curl Up Wax). Vosek ne glede na razmere vzdržuje svojo elastičnost, hkrati pa se izredno hitro suši, zaradi česar v trenutku priviha trebalnice in poudari njihovo obliko.

Make-up korist: Bolj polne, privihane trepalnice, ki so na dotik še vedno izredno prožne.

Učinek Color Up: barvni odtenek maskare zagotavlja, da je učinek povečanega volumna še močnejši

Barvni odtenek maskare, zahvaljujoč pigmentu Black Luminous Pigment, ki so ga Shiseidovi laboratoriji zasnovali prav za ta primer, še dodatno poveča volumen trepalnic. Pigment ima 100% ravno površino, zaradi česar neposredno odbija sončno svetlobo, ki pada na trepalnice. Odtenek je na videz gostejši in globlji, rezultat pa je optično povečan volumen trepalnic.

Make-up korist: črna je na vas tako popolna… In rjava prav tako!

3) Volumen po meri

Nasveti za nanašanje Full Lash Volume Mascara® po korakih. Vaš osebni videz.

4) Volumen, ovit v ženstvenost

Smeh, tek, ples, ljubezen…

Full Lash Volume Mascara® je lepotni partner vsake ženske. Ne glede na obliko trepalnic, ta izjemna maskara zagotavlja volumen po meri, primeren za prav vsako žensko in za prav vsak trenutek njenega življenja.

Nov videz oči, nova ikona

Full Lash Volume Mascara® je neverjetna združitev umetnosti in oblikovanja, je ključno poglavje v legendi lepotnih pripomočkov, ki ga, kot dragoceno rdečilo za ustnice, lahko uporabljate v svojo korist in za dosego lastnih želja. Embalaža, ki je pravo umetniško delo, s spiralami ustvarja igro asimetrije in usmerja vaš pogled k neverjetnemu vtisu gibanja. Želen objekt lepote, za poigravanje z vsemi niansami osebnega izraza ženstvenosti.

Na voljo v črni in rjavi barvi.

Formula je narejena posebej za občutljive oči, ne vsebuje dišav, je oftalmološko testirana, odporna na sebum in pot. Prav tako za odstranjevanje proizvoda ne potrebujete odstranjevalca make-upa, saj lahko maskaro preprosto sperete z uporabo tople vode.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!