Novice

Nazaj na novice

ŠTUDENTI PONOVNO ZASEDLI GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE

V sredo, 28. 10., je na Gospodarskem razstavišču potekalo največje brucovanje v Sloveniji, ki ga že 14 let organizira ŠOU v Ljubljani in na ta način na začetku študijskega leta izreka dobrodošlico vsem brucem in njihovim starejšim kolegom.

SPOROČILO ZA JAVNOST

ŠTUDENTI PONOVNO ZASEDLI GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE

Ljubljana, 30. oktober 2015 – V sredo, 28. 10., je na Gospodarskem razstavišču potekalo največje brucovanje v Sloveniji, ki ga že 14 let organiziraŠOU v Ljubljani in na ta način na začetku študijskega leta izreka dobrodošlico vsem brucem in njihovim starejšim kolegom.

Ker je Bruc v prvivrstinamenjen novopečenim študentom in študentkam, sta prve obiskovalce Razstavišče ogreli dve študentski skupini, John F. Doe in Matic & Club27, ki sta si nastop na največjem brucovanju izborili preko natečaja mladih neuveljavljenih skupin.

Sledil jima je Klemen Klemen, ki se mu daljša odsotnost z glasbenih odrov ni poznala. Raperski legendi je dobro zagreto občinstvo prevzel Kleen, ki je 4000 glavo množico dobro pripravil na to, kar prihaja - Felix Jaehn. Svetovno znani DJ je dodobra obnorel in razplesal dvorano ter s svojimi uspešnicami poskrbel za vrhunec večera. Za zadnje dejanje večera pa so poskrbeli Drugo dugme, ki so dokazali, da kljub mladim letom študenti še vedno ostajajo jugo in rock nostalgiki.

Bruc je ponovno dokazal, da gre za več kot le dogodek, ampak za sestavni del študentove študijske poti. Če nisi "pravi" Slovenec, dokler nisi bil na Triglavu, lahko za študente rečemo, da nisi "pravi" študent, če nisi bil na Brucu. Do naslednjega leta!

KONTAKT: Staša Štajnpihler, predstavnica za odnose z javnostmi BRUCA 2015, stasa.stajnpihler@gmail.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!