Novice

Nazaj na novice

Unistar PRO in varnostni specialisti Astec združili moči

Ljubljana, 13. oktober 2015 – Družba Unistar PRO si je pridružila podjetje Astec d.o.o., specialista s področja informacijske varnosti. V Unistar PRO so tako še nadgradili kompetence na področju varnosti v okoljih IKT, razširjene ponudbe rešitev in storitev pa bodo stranke deležne takoj.

Ljubljana, 13. oktober 2015 – Družba Unistar PRO si je pridružila podjetje Astec d.o.o., specialista s področja informacijske varnosti. V Unistar PRO so tako še nadgradili kompetence na področju varnosti v okoljih IKT, razširjene ponudbe rešitev in storitev pa bodo stranke deležne takoj.

V družbi Unistar PRO bodo ohranili blagovno znamko Astec. Unistarjevi ekipi IKT-strokovnjakov so se priključili vsi specialisti s področja informacijske varnosti. Združeno podjetje bo skrbelo za varno upravljanje in vzdrževanje IKT-okolij v več kot 200 slovenskih podjetjih in organizacijah z več kot 60.000 uporabniki. Združitev bo v družbo Unistar PRO prinesla še dodatne organizacijske spremembe. Podjetje je oblikovalo sedem kompetenčnih centrov, med drugim kompetenčni center za storitve v oblaku (PRO.cloud), center za IKT nadzorne sisteme (PRO.view) ter center za izobraževanje in certificiranje (PRO.akademija).

Združitev podjetja Astec z družbo Unistar predstavlja številne prednosti za stranke, saj bodo te deležne enotne podporne službe, ki deluje v režimu 24/7, skupna baza znanja pa bo poskrbela za čim bolj optimalne rešitve na področju IT z dodatnim poudarkom na IKT varnosti. Kadrovske okrepitve bodo strankam omogočile razvoj skupnih edinstvenih in inovativnih rešitev, skladnih z zadnjimi smernicami IKT varnosti za najzahtevnejša okolja. Optimizacija poslovnih procesov in ponudbe rešitev bo prinesla še dodatne prihranke strankam.

Obema podjetjema upravljanje okolja IKT že vrsto let zaupajo številne finančne in zdravstvene ustanove, storitvena podjetja, organizacije iz javne uprave ter mnoga velika in srednje velika podjetja, tako doma kot v tujini.

"Sledenje trendom na področju informatike je možno le s specializacijo. V Unistar PRO smo prepoznali izjemen pomen informacijske varnosti na sodobno poslovanje in se na tem področju še dodatno okrepili. Varnostni strokovnjaki podjetja Astec rešitvam in storitvam Unistar PRO prinašajo pomenljivo dodano vrednost. Verjamem, da bo naša organizacijska prenova dokazala, da je Unistar PRO kompetenten partner za še tako zahtevne projekte s področja IKT," je povedal Miran Boštic, direktor Unistar PRO.

www.unistarpro.si

Prilogi:

Unistar PRO in varnostni specialisti Astec združili moči.zip

Unistar PRO in varnostni specialisti Astec združili moči.docx

Več informacij:Suzana Pesjaktel: 01 475 55 03e-mail suzana.pesjak@unistarpro.si

Več informacij za medije:Franc Fritz Murgeljgsm: 041 699 770tel.: 01 600 10 10franc.murgelj@ecetera.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!