Novice

Nazaj na novice

Obiščite Beletrino na e-Slovenskem knjižnem sejmu!

prisrčno vabljeni, da se nam pridružite na e-Slovenskem knjižnem sejmu, največjem knjižnem dogodku pri nas, ki bo letos pod naslovom Narazen, a vendarle skupaj potekal na spletu med 23. in 29. novembrom.

Drage bralke in dragi bralci, prisrčno vabljeni, da se nam pridružite na e-Slovenskem knjižnem sejmu, največjem knjižnem dogodku pri nas, ki bo letos pod naslovom Narazen, a vendarle skupaj potekalna spletu med 23. in 29. novembrom. Za vas smo na naši virtualni stojnici kar170 naslovomznižali ceneod 10 % pa vse do -70 %. V pestrem in bogatem Beletrininem naboru, kjer bo lahko vsakdo našel kaj zase, so tuji in domači romani, klasike, novele, pesniške zbirke, (avto)biografije, otroške, mladinske, strokovne in splošne knjige ter humanistika.

Sejem - trejler Beletrina predstavitev

Kliknite na našo virtualno stojnico ter naročite izbrane knjige zdaj. Ob nakupu vpišite kodo BELETRINA NA DOM in izkoristite naše darilo, brezplačno dostavo na dom. Pohitite, ponudba velja le do razprodaje zaloge! Želimo vam prijetno zatopitev v neskončna prostranstva bralnega sveta.

Lep pozdrav,

vaša Beletrina

Obiščite e-Slovenski knjižni sejem!

P. S.: Vljudno vabljeni k glasovanju za knjigo leta! Med petimi nominiranci je tudi RAC- biografski roman o življenju Radka Poliča avtorice Petre Pogorevc. Glasovanje letos, tako kot sejem, poteka digitalno.

PR:

Beletrina, zavod za založniško dejavnost

Kersnikova 4 Ljubljana1000Slovenia

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!