Novice

Nazaj na novice

Sanacija garažnih boksov po požaru na Stantetovi 10–16 in 11–19

Danes smo začeli s sanacijo garažnih boksov po požaru na Stantetovi ulici 10–16 in 11–19. Avgusta letos sta nekatere garažne bokse na tem naslovu močno poškodovala dva požara, uničenih je bilo tudi nekaj avtomobilov. Zaradi visokih temperatur je popolnoma uničena nosilna krovna AB plošča na območju boksov z oznako A1, večje poškodbe pa smo odkrili tudi v garažnih boksih tipa B in C, na katere se je požar razširil.

Sanacija garažnih boksov po požaru na Stantetovi 10–16 in 11–19

Velenje, 26. oktober 2020 – Danes smo začeli s sanacijo garažnih boksov po požaru na Stantetovi ulici 10–16 in 11–19. Avgusta letos sta nekatere garažne bokse na tem naslovu močno poškodovala dva požara, uničenih je bilo tudi nekaj avtomobilov. Zaradi visokih temperatur je popolnoma uničena nosilna krovna AB plošča na območju boksov z oznako A1, večje poškodbe pa smo odkrili tudi v garažnih boksih tipa B in C, na katere se je požar razširil. Nekaj manjših poškodb je še v garažnih boksih tipa A, D, E, F in G, največkrat gre za s sajami očrnjene stene in stropne plošče.

Izvajalec del, ki je podjetje ENERGOTERMSI, d. o. o., iz Velenja bo izvedel sanacijo vseh poškodb. Dela bodo končana predvidoma do 24. decembra 2020.

Vrednost sanacije bo znašala 79.686 evrov.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!