Novice

Nazaj na novice

Mlad po letih ali duši? Z ogromno potenciala?

TOP Študent - RAZIŠČITE, ODKRIJTE in ZAŽIVITE svoje sanje

TOP Študent - RAZIŠČITE, ODKRIJTE in ZAŽIVITE svoje sanje

TOP Študent vam nudi izkušnje, da se počutite izzvane, spremenjene, angažirane in pooblaščene. Naši dogodki so samo začetek vznemirljivega potovanja, ki vam bo dalo več zaupanja in spretnosti. Vse kar potrebujete za oblikovanje prihodnosti po vaših željah.

Zakaj sodelovati s TOP Študentom?- Spoznavali boste sebe, svoje trenutne okvirje in se naučili dolgoročno postavljanje ciljev.- Naučili se boste prepoznavati vzorce (učnih, čustvenih, finančnih) in spreminjanje le-teh.- S pomočjo konkretnih navodil boste znali spreminjali načine komunikacije, odzivov in vpogleda v svet drugih.- Osvojili boste različne tehnike in orodja za poslovno delovanje.

Poglejte seznam delavnic, ki bodo na sporedu v mesecu februarju:5. februar - STRES NA DELOVNEM MESTU12. februar - TIME MANAGEMENT13. februar - NA ZMENKU Z DELODAJALCEM (Gea College)19. februar - MOJA PROJEKTNA IDEJA NAJ SE URESNIČI26. februar - KOMUNIKACIJA NA DELOVNEM MESTU

Opis za posamezno delavnico je objavljenna naši spletni strani. Vse delavnice potekajo pri nas na SLEO trening center, Šmartinska 106, 1000 Ljubljana, razen delavnica, ki bo 13. februarja in se bo odvila na Gea College.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!