Novice

Nazaj na novice

Uvod v Zdravi maj z Zdravo ŠOUP tržnico

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) letos prireja že 11. Zdravi maj, ki bo potekal med 10. in 28. majem na različnih lokacijah po Kopru ter v njegovi neposredni bližini.

Spoštovani,Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) letos prireja že 11. Zdravi maj, ki bo potekal med 10. in 28. majem na različnih lokacijah po Kopru ter v njegovi neposredni bližini.Uvod v aktivnosti projekta bo zaznamovala tradicionalna Zdrava ŠOUP tržnica, ki bo potekala 10. maja med 16.00 in 21.30 v Taverni in na Carpacciovem trgu v Kopru. Več informacij o Zdravi ŠOUP tržnici je dostopnih TUKAJ.Vse do 28. maja bodo sledile različne aktivnosti, športne vadbe in delavnice, s katerimi bodo udeležence aktivno spodbujali k zdravemu načinu življenja.Več informacij in program projekta Zdravi maj najdete TUKAJ."Tudi letošnji Zdravi maj pričenjamo z Zdravo ŠOUP tržnico, kjer smo za vas poleg okusnih in zdravih degustacij, pripravili bogat spremljevalni program z različnimi glasbenimi in plesnimi nastopi, delavnicami ter zanimivimi športnimi aktivnosti za vse generacije. Tudi tokrat boste lahko poskusili naš korenčkov namaz, si izdelali dišečo sol za kopel, preizkusili vaše veščine metanja na koš in še mnogo drugega. Za mlajše generacije pripravljamo delavnico joge in poslikave obraza," sporoča Matija Maršič, vodja projekta.Projekt je finančno podprla Mestna Občina Koper. Medijski partner je Radio Capris. Partnerji projekta:- Primorsko svetovalno središče Koper,- Univerzitetna športna zveza Primorske,- Collegium Mondial travel,- PreProstoVoljni,- KZ Agraria,- Disco planet Koper,- Cineplexx,- Kmetija Smodin. Za dodatne informacije sem vam na voljo na elektronskem naslovu nika@soup.si oz. telefonski številki 040 515 862.Za objavo se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Foto: Zdrava ŠOUP tržnica 2014Vir: Manuel Kalman

--

Nika Štravs strokovna sodelavka za odnose z javnostmi in trženje Študentska organizacija Univerze na Primorskem Gortanov trg 15 6000 Koper http://www.soup.si e- mail: nika.stravs@soup.si tel: +386 40 515 862

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!