Novice

Nazaj na novice

Deborah Milano predstavlja novo "božansko" maskaro za bujen volumen in privihane trepalnice DIVINE VOLUME & CURVES

Čarobne oči in božanski pogled. Ki očara. Zapelje. Osvoji.

Deborah Milano

predstavlja novo "božansko" maskaro za bujen volumen in privihane trepalnice

DIVINE VOLUME & CURVES

Čarobne oči in božanski pogled. Ki očara. Zapelje. Osvoji.

Maskara je nedvomno eden od najbolj nepogrešljivih izdelkov za ličenje. Ženske preprosto ne morejo brez nje. Je njihova. Najljubša. Maskara.

Volumen, volumen in še več volumna…ter neverjetno privihane trepalnice. Modne piste in editoriali polmlad/poletje 2015 postavljajo v središče… OČI.

In ker Deborah Milano vedno zasleduje in postavlja nove smernice v ličenju, je tokrat v svojih poskusih šla še korak dlje. Še stopnico višje.

Predstavljamo Divine VOLUME & Curves novo maskaro za navdušujoč volumen, bujnost in razkošje privihanih trepalnic… brez packanja, lepljenja, grudic. V eni sami potezi do popolnih trepalnic!

Formula

Deborah Group Laboratories so pred lansiranjem izdelka opravili številne raziskave, zato je Divine VOLUME & Curves maskara obogatena s posebnim kompleksom: Curve Memory DH Complex. Posebne silica mikrosfere obdajo vsako trepalnico (od korenine do vrha) v bogat sloj barve ter tako poskrbijo za “instant volumen”. Brez lepljenja, packanja, grudic… nasprotno, peresno lahka tekstura daje občutek kot da nismo nanesli ničesar. V eni samo potezi in tudi večih. Učinek je resnično neverjeten. Božanske trepalnice: bujne, privihane, opazne.

Oftamološko testirano. Divine VOLUME & Curves Mascara znamke Deborah Milano je brez vonja.

*Zmanjšana možnost alergij.

Ščetka

Aplikator nove maskare Divine VOLUME & Curves je nekoliko ukrivljen in tako omogoča lažje nanašanje in odlično privihanje ter bogat volumen.

Ukrivljena oblika

Divine VOLUME & Curves maskara je tudi sicer ukrivljene oblike, ki jo je ustvaril slaven italijanski oblikovalec Mario Trimarchi; ženstvenost oblik še poudarja namen in glavni učinek novega izdelka.

Glossy sijaj, črna barva in srebrna nit… nadvse privlačno… Modno.

Na voljo v črni barvi.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!