Novice

Nazaj na novice

HBO PRESENEČENJE ZA PRAZNIKE: PRVI DEL SERIJE „USPEH“ SI LAHKO OD DANES OGLEDATE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

O prvi HBO Europe seriji iz regije, „Uspeh“, se govori že mesece, zdaj pa je prvi del na voljo na HBO Slovenija Youtube kanalu. Četudi je premiera serije napovedana za 6. januar, se je HBO odločil da še izboljša praznično razpoloženje in s predpremiero obdaruje vse tiste, ki serijo nestrpno pričakujejo.

HBO PRESENEČENJE ZA PRAZNIKE:

PRVI DEL SERIJE „USPEH“ SI LAHKO OD DANES OGLEDATE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

O prvi HBO Europe seriji iz regije, „Uspeh“, se govori že mesece, zdaj pa je prvi del na voljo na HBO Slovenija Youtube kanalu. Četudi je premiera serije napovedana za 6. januar, se je HBO odločil da še izboljša praznično razpoloženje in s predpremiero obdaruje vse tiste, ki serijo nestrpno pričakujejo.

Prvi del serije „Uspeh“ bo na našem Youtube kanalu na voljo omejeni čas, zato ne oklevajte in si ga oglejte takoj. Vse preostale dele si lahko nato ogledate 6. januarja, ko bodo na voljo na HBO GO. Tudi na HBO kanalu bo premiera serije 6. januarja, in sicer ob 20.00h, novi deli pa bodo nato predvajani vsako nedeljo ob enakem času.

Serija bo ta dan doživela premiero tudi v ostalih državah regije (na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori) ter po državah Centralne Evrope, Skandinavije in v Španiji.

Scenarij šestdelne serije „Uspeh“ je napisal Marjan Alčevski, eden od zmagovalcev HBO Adria First Draft natečaja, režiral pa jo je oskarjevec Danis Tanović.

Izvršna producenta serije sta Steve Matthews in Johnathan Young (HBO Europe), nadzornica produkcije je Emma Turner, producenti so Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba in Miodrag Sila (Drugi Plan).

„Uspeh“ je večplastna drama, s fokusom na močnih likih. Serija spremlja prepletene zgodbe štirih tujcev, vsak od njih je izčrpan od vsakodnevnih življenjskih bitk v mestu, ki jih poveže nasilni dogodek. Ko se posledice njihovih dejanj pričnejo vpletati v vsak aspekt življenj, se ti navadni ljudje z različnimi življenjskimi zgodbami, odločijo ponovno vzeti življenje v svoje roke. Ta grenka oda mestu Zagrebu, ki skozi življenjske zgodbe navadnih ljudi, ki jih je družba potisnila na rob, prinaša mračen vpogled v različne strukture današnje družbe. Čeprav je mesto dogajanja Zagreb, je „Uspeh“ univerzalna, slojevita zgodba v kateri skozi ljubezen, delo, družino, predanost, nesigurnost in zločin preiskujemo trenutno prevladujoče občutke frustracije, brezmočnosti in pasivnosti v vsakodnevnici navadnega človeka v regiji in širše.

V glavnih vlogah so zaigrali Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu in Marija Škaričić. V seriji pa ima vidno in pomembno vlogo tudi slovenski igralec Borut Veselko.

Ostale vloge so odigrali še Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Jasna Žalica, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Diana Vidušin, Filip Mayer, Damir Poljičak, Tena Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško, Matija Kačan in mnogi drugi.

YOUTUBE POVEZAVA DO PRVEGA DELA: https://youtu.be/E0jA5paWPnM

FOTOGRAFIJE V VISOKI LOČLJIVOSTI: https://filecloud.hbo.hu/url/mzf0yppkd3yw

YOUTUBE EMBED KODA SE NAHAJA V PRILOGI.

ORGINALNA HBO EUROPE PRODUKCIJA

HBO Europe že od leta 2010 producira kvalitetne serije na Češkem, na Madžarskem, v Romuniji, in na Poljskem. Leta 2016 so se produkcijske aktivnosti razširile v skandinavske države in v Španijo, leta 2017 pa tudi v našo Adria regijo. Med originalno HBO Europe produkcijo so tudi nagrajene serije „Krdelo“ (Wataha, Poljska), „Pušča“ (Pustina, Češka), „Zlato življenje“ (Aranyelet, Madžarska), „Sence“ (Umbre, Romunija) in „Goreči grm“ (Burning Bush, Češka). Najavljene so tudi nove serije „Hackerville“ (Hackerville, Rumunija in Nemčija), „Gösta“ (Gösta, Švedska), „Uspeh” (Hrvaška), „Slepeče luči” (Blinded By The Lights, Poljska), „Beforeigners” (Norveška) in „Oblivious” (Češka). Vse serije orginalne HBO Europe produkcije so dostopne preko HBO GO video storitve na zahtevo www.hbogo.si

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!