Novice

Nazaj na novice

V EUROPARK PRIHAJA BOŽIČEK

Letos bo kmalu prišel že drugi dobri mož, ki otrokom pričara nasmeh na obraz in iskrice v očeh. Mariborski Europark bo Božiček obiskal v petek, 14. decembra, ob 17. uri.

V EUROPARK PRIHAJA BOŽIČEK

Letos bo kmalu prišel že drugi dobri mož, ki otrokom pričara nasmeh na obraz in iskrice v očeh. Mariborski Europark bo Božiček obiskal vpetek, 14. decembra, ob 17. uri. Za najmlajše pripravlja pravi glasbeni ŽIV ŽAV z Damjano Golavšek, za vse tiste otroke, ki sitozaslužijo, pa bo prinesel tudi darila. Za še večje veselje in bolj zabavno vzdušje bo Božiček s sabo pripeljal prijatelja, navihanega škrata Nodija. Vsi obiskovalci se bodo lahko na osrednjem prireditvenem prostoru v objemu obeh junakov tudi fotografirali ter fotografijo odnesli domov za spomin.

Po čarobna darila v praznično odet Europark

Še vedno je tudi čas za nakup čarobnih daril za letošnja praznična obdarovanja. Vse do zadnjega dne v mesecu decembru Europarkov božično-novoletni sejem ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, prav tako lahko obiskovalci v številnih prodajalnah najdejo ideje za nepozabna darila za raznolike okuse. Za še bolj čarobno obdarovanje vam v Europarku vsa darila, nakupljena pri njih, do 24. decembra tudi brezplačno zavijejo.

Več informacij o prazničnem dogajanju v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je na voljo naEuroparkovi spletni strani, prav tako si lahko na njihovi spletni strani ogledateodpiralne časeEuroparka Maribor.

MAG. TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

GSM:+386 40 512 880

Email:tjasa.toni-skubic@ippr.si

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!