Novice

Nazaj na novice

Še zadnji koncerti v spomin na Oliverja Dragojevića, ta vikend!

Že šesti teden najbolj prodajana turneja pri nas

Že šesti teden najbolj prodajana turneja pri nas

Ta vikend bodo koncerti v Novi Gorici, Celju in Kopru, na voljo pa je še samo zadnji kontingent vstopnic!

GLASBENEMU VELIKANU SE BODO NA ODRU POKLONILI

Tony Cetinski, Davor Radolfi, Jasna Zlokić, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Tedi Spalato, Klapa Bonaca, Jure Brkljača, Danijela in Oliverjeva spremljevalna skupina Dupini

Turneja v spomin na veliko glasbeno legendo, Oliverja Dragojevića, ki je za sabo pustil velik nabor lepih in večnih hitov, med drugim njegovo Cesarico, se zaključuje s še zadnjimi koncerti. Ta vikend bodo koncerti v Novi Gorici (23.11.), v Celju (24.11.) in v Kopru (25.11.), na voljo pa je le še zadnji kontingent vstopnic, zato pohitite z nakupom.

Gre za najbolj zaželene koncerte ta hip, omenjena turneja je namreč že šest tednov na prvem mestu po prodaji vstopnic v Sloveniji. V ljubljanskem Tivoliju, mariborskem Taboru in v Novem mestu so izvajalci popolnoma navdušili in povsod prejeli stoječeovacije. Koncerti so bili nabiti s čustvi, predvsem pa z veliko lepe energije. Kot je rekel Tony Cetinski: "Oliver bi želel, da se tudi zabavamo, ne da samotočimo solze!" Tako so izvajalci poskrbeli tudi za obilo dobrega razpoloženja, a na trenutke so bile emocije za nekatere le premočne. Oliverjev tesni prijatelj Davor Radolfi se je med pesmijo Moj lipi Anđele na odru popolnoma strl in ni mogel zadržati solz, tako da je konec pesmi z njim odpela publika.

Družina Oliverja Dragojevića želela, da bi se lahko njegovi oboževalci poslovili od njega in njegovih večnih melodij, na način, kot bitoželel Oliver. Število vstopnic za turnejo je seveda omejeno. Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi bodo prepevali njegovi najbližji prijatelji s katerimi je Oliver Dragojević, za časa svojega življenja in bogate glasbene kariere, navezal pristne človeške in prijateljske odnose.Toso Petar Grašo, Tony Cetinski, Davor Radolfi, Tereza Kesovija, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Klapa Bonaca, Jure Brkljača, Danijela in skupina Dupini. Organizacija turneje je v rokah ekipe, ki je Oliverju dolga leta redno organizirala koncerte v Sloveniji, PR in promocijo pa so zaupali znani piarovki Kaly Kolonič, ki že 20 let skrbi za največja imena v širši regiji. "Toje velik in predvsem lep ter emocionalen projekt, za katerim stoji družina Oliverja Dragojevića", nam je zaupala organizacijska ekipa. Besede je potrdil tudi Oliverjev sin Davor Dragojević, ki je v imenu družine Dragojević povedal: "S tem projektom, ki se začne že 9. novembra s koncertom v Ljubljani, želimo kot družina Oliverja Dragojevića slovenski publiki omogočiti, da doživijo Oliverjeve pesmi še enkrat, saj vemo, da so ga imeli Slovenci neizmerno radi, on pa je imel rad Slovence. Prav zato smo za organizacijo izbrali ekipo, ki je dolga leta sodelovala z njim. Na odru bodo nastopajočespremljali Dupini, ki so spremljali Oliverja več kot 25 let. Goran Franić- Njoko iz Dupinov je zaupal: "Turneja je bila sicer dogovorjena že pred leti in bi se morala zgoditi dve leti nazaj, seveda skupaj z Oliverjem. Zaradi Oliverjeve bolezni smo se nato odločili, da turnejo prestavimo na takrat, ko bo okreval. Ampaktose na veliko žalost vseh nas ni zgodilo."

Dupini, Oliverjevi najtesnejši prijatelji in glasbeni velikani so se v podpori Oliverjeve družine odločili, da mu posvetijo posebno turnejo, kjer bodo skupaj z zvestimi oboževalci zapeli v spomin njemu- enemu in edinemu, človeku, ki smo ga vsi ljubili in oboževali in tistemu, ki mu z največjim poklonom rečemo, da je bil eden največjih glasbenih velikanov našega časa. "Navsezadnje jetotisto, kar bi si Oliver tudi sam želel", je mnenja njegova družina.

Oliverjeve pesmi bodo ob svojih največjih hitih peli: Petar Grašo, Tony Cetinski, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Davor Radolfi, Danijela, Klapa Bonaca, Jure Brkljača in klapa Cambi. Koncert bodo spremljali Dupini, band Oliverja Dragojevića.

Tereza Kesovija je žal zaradi zdravja trenutno odsotna ta vikend, se bo pa turneji najverjetneje pridružila na koncertu v Novem mestu. Zorice Kondža ne bo v Slovenj Gradcu, zaradi že vnaprej dogovorjenega nastopa. Tony Cetinski in Petra Grašo se bosta na koncertih izmenjevala, Grašo bo pel v Novi Gorici, Kopru in Slovenj Gradcu, Cetinski pa v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu, Danijela pa bo pela v Celju. Vsi ostali izvajalci bodo peli na vseh koncertih.

Vstopnice so v prodaji preko sistemov Eventim, koncerti pa bodo še v naslednjih mestih:

23.11. dvorana Šport centra HIT, Nova Gorica

24.11. dvorana Golovec, Celje

25.11. dvorana OŠ Koper

2.12. dvorana Slovenj Gradec (razprodano)

Foto: Jože Bojec, razen D.Radolfi (Darja Štravs Tisu)

Če žlite slike v večji kvaliteti me prosim kontaktirajte!

Lepo vas pozdravljam in se proporočam za link ali scan objave v vašem mediju!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!