Novice

Nazaj na novice

PRIPRAVITE SE NA ZIMSKO ŠPORTNO SEZONO Z EUROPARKOM IN PRODAJALNO HERVIS

Prihaja zimski čas in z njim čudoviti trenutki za vse ljubitelje zimskih športov. Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije in prodajalna Hervis zato to soboto in nedeljo, 24. in 25. novembra, pripravljata Europarkov in Hervisov sejem zimske športne opreme

Prihaja zimski čas in z njim čudoviti trenutki za vse ljubitelje zimskih športov. Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije in prodajalna Hervis zatotosoboto in nedeljo, 24. in 25. novembra, pripravljataEuroparkov in Hervisovsejem zimske športne opreme, na katerem obiskovalce čaka nova in rabljena oprema za zimski oddih. Obiskovalci bodo lahko v rdeči medetaži Europarkove parkirne hiše tako kupili kot tudi samostojno ali v sklopu komisijske prodaje prodajali rabljeno zimsko opremo. Hervis pa bo v času sejma ponudil številne sejemske popuste za nakup nove opreme v njihovi prodajalni, ki se nahaja v mariborskem nakupovalnem središču. Poskrbljeno bo tudi za vse tiste, ki jih zanima ponudba zimskih športnih aktivnosti. Zimska športna središča in turistični ponudniki bodo namreč obiskovalcem predstavili, kje in kako lahko kupljene smuči, sanke, snowboarde in drugo opremo za zimske športe najbolje preizkusijo.

Sejem bo odprt v soboto, 24. novembra, med 9. in 21. uro ter v nedeljo, 25. novembra, med 9. in 17. uro. Obiskovalci pa lahko svoje kose opreme v komisijsko prodajo oddajo vpetek, 23. novembra, med 16. in 20. uro. Več informacij je na voljo naEuroparkovi spletni strani.

Podpis fotografije:

FOTO 1: Priskrbite si zimsko športno opremotosoboto in nedeljo v Europarku.

MAG. TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!