Novice

Nazaj na novice

Nepozabna paleta barv na Europarkovi modni reviji

V petek je v Mariboru potekala velika Europarkova modna revija. Na njej so obiskovalci lahko začutili barvni utrip jeseni, prepleten z vonjem po kostanju in nežnimi zvoki šumečega listja. Vrhunski modeli so v družbi simpatične Rebeke Dremelj in zabavnega Marka Potrča predstavili najnovejše modne smernice za prihajajočo jesen in zimo.

Nepozabna paleta barv na Europarkovi modni reviji

V petek je v Mariboru potekala velika Europarkova modna revija. Na njej so obiskovalci lahko začutili barvni utrip jeseni, prepleten z vonjem po kostanju in nežnimi zvoki šumečega listja. Vrhunski modeli so v družbi simpatične Rebeke Dremelj in zabavnega Marka Potrča predstavili najnovejše modne smernice za prihajajočo jesen in zimo.

V pisane jesenske dni z novimi modnimi smernicami, prepletenimi z instatrendi

Po Europarkovi modni brvi se je sprehajalo petnajst doma in v tujini uveljavljenih modelov, ki so nam predstavili raznovrstne ideje za prevetritev garderobe in modno popestritev prihajajočih hladnejših dni. Letošnje jesenske modne zapovedi so odete v bordo, rumene, zelene in tudi bele odtenke. Poleg igre barv so se stilistke igrale z mešanjem vzorcev in materialov: od tvida do jeansa in priljubljenega materiala PVC. Prav tako so najboljše stylinge iz prodajaln nagradile z emoji, ki jih sicer uporabljamo za izražanje razpoloženj na Instagramu. Obiskovalci smo med modnimi izhodi že ugibali, kateri bo dobil največ všečkov.

Navdušile šik modne kombinacije

Med več kot 100 uporabnimi modnimi kombinacijami so nas navdušili pepita hlačni kostimi z barvito pikico na i, "senf rumena" v kombinaciji z modro ali bordo ter preostale šik kombinacije s pepita in cvetličnimi vzorci. Modna revija pa ni ponudila le balzama za oči, ampak tudi za ušesa. Rebeka Dremelj je obiskovalce navdušila s svojo uspešnico Le za kratek čas. Poleg petja je uspešna pevka in nekdanja manekenka v družbi vedno zabavnega Marka Potrča obiskovalce popeljala med modnimi stylingi skozi jesen in vse do zime. Tako je imela priložnost obujati spomine na svoje modne korake: "Lepo je bilo ponovno na modni brvi. V Markovi družbi in družbi vrhunskih modelov sem se počutila odlično, predvsem pa so me navdušile barve. Dobila sem izvrstne ideje za popestritev svoje jesenske garderobe. Letošnja jesen bo res pisana."

Navdih za nove modne kose

Europarkova center managerka Simona Mandl, ki si je tudi ogledala najnovejše modne smernice, je povedala: "Europarkova modna revija je na mojem seznamu že kar nujna. Ne le s poslovnega vidika, ampak tudi osebno. Tukaj namreč vedno dobim navdih za nove modne kose. Prepričana sem, da so tudi obiskovalci dobili dober vpogled v svetovne modne trende, kar je eno od poslanstev našega nakupovalnega središča. Rada imam jesen, in ko pomislim na barvit preplet modnih kombinacij, ki smo ga danes videli na modni brvi, se je samo še bolj veselim."

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!