Novice

Nazaj na novice

Že več kot 100.000 naročil za Opel Grandlanda X

Pred natančno enim letom se je na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu svetu prvič predstavil Opel Grandland X. Oplov najnovejši športni terenec (SUV) je bil v minulih 12 mesecih izjemno uspešen v svojem segmentu trga. Od začetka prodaje so kupci pri Oplovih trgovcih naročili več kot 100.000 dinamičnih športnih terencev iz Rüsselsheima. Najbolj zaželen je bil Grandland X s pestro paleto tehnologij in funkcij za udobje, kot so prilagodljivi žarometi AFL LED in informativno-razvedrilni sistem IntelliLink Navi 5.0.

Pozdravljeni!

Pred natančno enim letom se je na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu svetu prvič predstavil Opel Grandland X. Oplov najnovejši športni terenec (SUV) je bil v minulih 12 mesecih izjemno uspešen v svojem segmentu trga. Od začetka prodaje so kupci pri Oplovih trgovcih naročiliveč kot 100.000dinamičnih športnih terencev iz Rüsselsheima. Najbolj zaželen je bil Grandland X s pestro paleto tehnologij in funkcij za udobje, kot so prilagodljivi žarometi AFL LED in informativno-razvedrilni sistem IntelliLink Navi 5.0.

“Opel Grandland X je eleganten in tehnološko napreden, poganjajo pa ga motorji, skladni z emisijskim standardom Euro6d-TEMP,” je povedal Oplov direktor za področje prodaje, poprodaje in trženja Xavier Duchemin.

Večina kupcev Grandlanda X naroči eno od stopenj opreme iz vrha ponudbe – stopnji opremeInnovationinUltimateskupaj predstavljata približno70 odstotkov vseh naročil.

·Uspešen: Oplov najmlajši SUV je priljubljen pri uporabnikih

·Odlično opremljen: veliko povpraševanje po različicah iz vrha ponudbe

·Nemški: Proizvajal se bo v tovarni v Eisenachu od leta 2019 dalje

·Privlačen: Grandland X v Oplovi družini SUV-jev dopolnjuje CrosslandaX in MokkoX

Več informacij na Oplovi spletni strani za medije:si-media.opel.com

Lep pozdrav/ Best regardsMilica Kopanja ŠirceljVodja odnosov z javnostmi/ PR Manager----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel:+386 1 520 95 32I Mobile:+386 41 612 050I Fax:+386 1 520 95 42

E-mail:milica.kopanja@opel.com

media.opel.comIopel.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!